Stilte voor de storm….


Druk bezig met allerlei projecten. Er komen binnenkort en aan het einde van het jaar weer een aantal liedjes van mijn hand in de “muziekjungle” terecht.

Samen met Edwin van Hoevelaak drie nummers geschreven voor het nieuwe album van Dre Hazes. Voor ditzelfde album samengewerkt met Joost Marsman, een man die meer in de popscene werkt. Het klikte uitstekend tussen ons en die samenwerking heeft geleid tot een prachtige ballad voor Dre. Wat heeft Dre zich in een paar jaar enorm snel ontwikkeld tot een goede zanger en volwassen artiest! Top!

Voor het nieuwe album van Peter Beense waar druk aan wordt gewerkt in samenwerking met Studio Frank Verkooyen, heb ik vijf titels geschreven, waaronder een prachtig door Peter gezongen liedje dat gaat over Alzheimer. Waarschijnlijk wordt dat gebruikt in een TV-programma na de zomerstop. Begin van deze zomer komen er nog twee typische zomerliedjes uit van Johan Kettenburg en Quincy Smolders. En natuurlijk volop aan het werk voor Erik van Klinken. De sympathieke zanger die in het Noorden en Oosten van het land steeds meer bekendheid krijgt met zijn liedjes met kenmerkende eigen stijl. Een harde werker met een visie en wat wij noemen een “recording artist”. Een man met een plan waar ik graag aan mee werk.

Tussendoor nog een harstikke leuke plaat gemaakt met Kevin Koning uit Volendam. Een verrassend talent met twee kanten! Aan de ene kant als lid van De Party Animals en aan de andere kant als liefhebber van het Nederlandstalige lied. Dit doet hij zo goed en verfrissend dat Volendam Music, die de single hoorde tijdens de clipopname, hem al benaderd heeft nog voordat deze gereleased is! Da’s een goed teken! Nou, dat was het wel even voor nu…hopen dat de single van Dries Roelvink&Tino Martin het goed gaat doen..

gr Bram