Honderdduizend redenen Bart Brandjes

Honderdduizend Redenen


De uitzonderlijk getalenteerde zanger Bart Brandjes heeft met zijn zwoele stem en enorme bereik de prachtige gevoelige ballade „100 Duizend Redenen” uitgebracht.

Na een inspirerende ontmoeting met liedjeschrijver Bram Koning, een autoriteit op het gebied van Nederlandstalig repertoire, ontstond het idee bij voormalig The Voice finalist Bart Brandjes om een origineel Nederlandstalig lied op te nemen met topmusici uit de jazz- en popwereld.

Bram kreeg de opdracht om het te schrijven en goede vriend pianist Coen Molenaar (bekend van zijn samenwerking met Jan Akkerman) mocht de band samenstellen. Een bijzondere rol is weggelegd voor de Engelse topsaxofonist Nigel Hitchcock die Konings gevoelige ballade opluistert met een prachtige solo op sopraansaxofoon.

De single wordt ondersteund door een sfeervolle videoclip, welke tot stand is gekomen dankzij een initiatief van Ronald van Berghe van All-Round Artiestenbureau (die Bart vertegenwoordigt) en cameraman/regisseur Fred Baaren. Sponsor Bough Bikes, makers van de unieke houten fiets die alle hoofden op straat in bewondering doet omdraaien, heeft de kosten van de productie voor haar rekening genomen.