Bram


Beste muziekvrienden, welkom op mijn website.

Even ter kennismaking het een en ander over mezelf. Ik ben zo’n 40 jaar geleden begonnen als gitarist –zanger in een pop-bandje. Daarna nog 9 jaar in een latin-band gespeeld alwaar ik besmet ben geraakt met het “Latin” gevoel. Wat een heerlijke muziek. In die periode schreef ik al mijn eerste Engelstalige liedjes.

Vervolgens ben ik gaan optreden als tape-zanger. Op een gegeven moment ben ik me steeds meer gaan toeleggen op het schrijven van tekst en muziek. Diverse artiesten gingen liedjes van mij opnemen.

Door veel te kijken en luisteren naar de top-producers in hun studio’s kreeg ik een goed inzicht hoe een nummer op te bouwen vanaf nul. Ik heb door de jaren heen al behoorlijk veel nummers geschreven met wisselend succes. Een formule voor een hit bestaat nog steeds niet. Uiteindelijk bepaalt de luisteraar.

Ik heb altijd geprobeerd voor iedereen die mij benaderde een passend liedje te schrijven. Door de veranderende CD-markt, het populair worden van de download-portals en het streamen van muziek is het tegenwoordig wat mij betreft wel een voorwaarde dat de artiest waarvoor ik schrijf een plan heeft m.b.t. zijn carrière. Plugging, promotie, een Label etc.